Királyi városok hétvégéje

Veszprém és Székesfehérvár királyi páros. Előbbi a királynék, utóbbi a királyok városa. Remek hétvégéket szervezhetünk, ha hagyunk időt arra, hogy felfedezzük a két város rejtekeit.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Kalandozások Közép-Dunántúlon

Gyógynövények, kilátók és barlangtúrák - irány a Dél-Bakony!

"Szagos müge, lisztmamonya, macskagyökér, tyúkturbolya, kutyabengevakarék, mindegyikből tíz marék!" – szalasztotta Ludas Matyi Döbrögi legényeit a mezőre.

TOP 7 ötlet a Vértes felfedezésére

Echós szekérrel a Csíkvarsai réten, bakancsban vagy lóháton a túrautakon, kerékpárral hegymenetben, várdombot mászva vagy csendben a szerzetesek egykori remeteségében: íme 7 tipp, ahogy érdemes felfedezni a Vértest!

A sör szentélye, Zirc

El kell felejteni az előítéleteket a filmbéli pityókás barátokról vagy éppen a magányba fordult, morózus szerzetesekről, mert amivel Zircen találkozunk, az valami egészen más. Itt működik az apátság barokk pincéjében Magyarország egyetlen valódi apátsági sörfőzdéje és nem is akármilyen!
Tovább
Tovább
Tovább

Bakanccsal a Közép-Dunántúlon

A Királyi régió természeti értékei kiváló lehetőségeket kínálnak a bakancsos túrázóknak: fedezzük fel a Vértest, a Bakonyt és a Velencei-hegységet, kóstoljunk bele a borok, erdei séták, vártúrák világába!

Ingyenesen vagy kedvezménnyel a Duna-Gerecse térségben

Ingyenesen fedezhetjük fel a Monostori Erődöt, látogathatjuk a tatai Kuny Domokos Múzeum kiállítóhelyeit és a Komáromi Klapka György Múzeum kiállítóhelyeit, utazhatunk a helyi járatos tömegközlekedési eszközökön, vagy vehetünk részt idegenvezetett városnéző sétákon a Duna-Gerecse Kedvezménykártya segítségével. Töltsünk két éjszakát a Közép-Dunántúlon és golfozzunk, kiránduljunk vagy kalandozzunk szabadon!

Székesfehérvár TOP5

Történelmi levegő, művészi pillanatok, pezsgő hétköznapok, grandiózus események – ezzel várja Székesfehérvár megújult Belvárosa a látogatókat. Művészi élménynek sem utolsó a felújított Fő utca szökőkútjaival és díszvilágításával. Az esti városnézés pedig tényleg kötelező program!
Tovább
Tovább
Tovább