20 kikötő a Tisza-tónál

Egy csokorba gyűjtöttük az összes Tisza-tavi kikötőt és megpróbáltuk csoportosítani az őszi időszakban nyújtott szolgáltatásaik szerint azokat. Lesznek olyanok, melyek téli és nyári időszakban is használhatók egyaránt, lesznek, melyeknek bőséges turisztikai szolgáltatásik vannak, s olyanok is, amik izgalmas helyeken, például holtágba épültek.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Tavasz a Tisza-tavon

Csónaktúra a Kozma fokon át

Motorcsónakos túrára indult Horváth Szabolcs alias HelloHal, aki rendszeres vízitúráit az éves kánikula időszakában általában felfüggeszti. A Tisza-tavi halak specialistájától ezúttal azt tudjuk meg, hogyan érdemes kihajózni motorcsónakkal ebben az időszakban.

A legjobb programok a Tisza-tónál

A Tisza-tónál rengeteg programon vehetünk részt évszaktól függően a csendes madármegfigyeléstől, a kerékpáros sportteljesítményt jelentő teljes Tisza-tó körig.

Hol foglaljunk szállást a Tisza-tónál?

Magyarország legnagyobb mesterséges tava környékén, sőt magán a tavon is megszállhatunk számtalan formációban, tehát a legjobb úgy szállást foglalni, hogy már tudjuk, mit szeretnénk csinálni a hétvégén.
Tovább
Tovább
Tovább