UTAZÁS AKADÁLYMENTESEN

Észak-magyarországi akadálymentes utazási ajánló

Észak-magyarországi akadálymentes utazási ajánlónkban éppúgy találunk kulturális programot, múzeumot, várat, mint fürdőket és gasztronómiai élményeket, sőt, még kisvasutazni is lehet. Vágjunk is bele!

Nyugat-dunántúli akadálymentes utazási ajánló

Hőlégballonozás, várséta, falusias ízek, természettudományos programok. Ezekben az élményekben mindenkinek része lehet, akkor is, ha kerekesszékkel indul a Nyugat-Dunántúl felfedezésére. Braille-feliratok, indukciós hurkok, rámpák bizonyítják: a vendégszeretet nem csak szlogen.

Dél-alföldi akadálymentes utazási ajánló

Dél-alföldi akadálymentes barangolásunkat kezdjük Szegeden, ahol rengeteg látnivaló mellett érdemes kicsit a város hangulatába is belekóstolni, Békéscsabán megkerülhetetlen a csabai kolbász tematika; Orosházán a gyógyfürdő, Szarvason az Annaliget biztosan kellemes délutánt fog tartogatni. Lássuk részleteiben!

Dél-dunántúli akadálymentes utazási ajánló

Akár akadálymentes vadászaton is rész lehet venni Gyulaj vadregényes erdejében, de ajánlunk akadálymentes élménypincét, termálfürdőket, látogatóközpontot, sőt, még akadálymentes óriáscsúszdát is!
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Tisza-tavi akadálymentes utazási ajánló

Akadálymentes horgászat, elektromos kerekesszékből is élvezhető hajókirándulás, narrációval kísért, izgalmas bemutató - a Tisza-tó mindenkinek kínál élményt, ismeretet, tapasztalatot. Kilátó, tájház, wellness fürdő és kényelmes szállás vár mindenkit, aki erre a különleges tájra kíváncsi.

Balatoni akadálymentes turisztikai ajánló

Vidám strandok, finom borok, páratlan szépségű természet, különleges hagyományok - ezernyi dolog van, amit élvezhetünk a Balatonnál. Tapintható, hallható, látható és megközelíthető balatoni élményekből válogattunk.

Észak-alföldi akadálymentes utazási ajánló

Szolnokon a Sörárium, Debrecenben többek közt a Nagyerdő, Hajdúszoboszlón a gyógyfürdő vagy Nyíregyházán a múzeumfalu is kiváló akadálymentes úti cél. Természetesen szállásajánlatokat is gyűjtöttünk!

Közép-dunántúli akadálymentes utazási ajánló

Olyan látnivalókat, szálláshelyeket és éttermeket gyűjtöttünk össze a Közép-Dunántúlról, amelyeket akadálymentes kikapcsolódási lehetőséget és élményt nyújtanak a régióba látogató fogyatékossággal élő turisták részére.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább