Balatoni kerékpáros térkép

Évek óta nagy népszerűségnek örvend a turisták balatoni kerékpáros térképe, mely hasznos információkkal látja el a kerekezőket és túrázókat.

A déli part kilátói

Ha Balaton mellett járunk kétségtelen, hogy a vidék egyik legmaradandóbb emlékét maga a látvány jelenti. Hogy még teljesebb élményt nyújtson, sok helyen állítottak kilátót, ahonnan még jobb rálátás nyílik egy-egy területre.

Siófok: a nyári főváros

A Balaton (Lacus Pelso) és Siófok környéke már a római időkben is kedvelt volt, erre vezetett a Sopianaeból (Pécs) Triccianán (Ságvár) át Arrabonába (Győr) tartó útvonal. Siófok ma Magyarország egyik legismertebb és legforgalmasabb turisztikai központja.

Drótszamáron a Balaton mentén

Azok számára, akik szeretnek kerékpározni, a Balaton régió egy igazi paradicsom! Sokfelé lehet biciklizni – a Balatoni Bringakörúton és számos ajánlott túraútvonal mentén, mintegy 210 km hosszú, végig táblával jelölt útvonalon.

Jóízű kalandozás a Balatonnál

A tó sokféle hallal, a térség erdői a vadféleségekkel, a jó talajú kertek a kiváló zamatú gyümölcsökkel hívogatják a finom ízek, az ínycsiklandó gasztronómiai élmények kedvelőit. Itt akár a strandon is királyi lakomában lehet részünk, de azért itt ne álljunk meg!
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább