Vizes élmények a Dél-Alföldön

A Dél-Alföld egyik legnagyobb kincse a páratlan fürdővilág. Strandok, aquaparkok, csúszdaparkok, családbarát élményfürdők, fedett és fedetlen fürdőrészlegek, gyermekparadicsomok várnak minket szerte a régióban.

Szeged és környéke

Összegyűjtöttük a napfény városának és környékének, Orosházának, Makónak legjobb programjait, érdekességeit. Szállást keresel? Pörgős hétvégére vágysz az egyetemvárosban, lazítanál a fürdőben vagy megismernéd a téli természetet? Kattint ide!

TOP 5 program Szegeden

Az öt leglendületesebb szegedi programban teperhetünk a sárban, terepen segway-jel, terepjáróval, quaddal, csúszhatunk szimpla nadrágszáron paintballozás közben, felfedezhetjük a rejtélyes Reök palotát és megkísérelhetünk kiszabadulni a bonyolult és zseniális szabadulós szobák egyikéből. Lássuk!

Hol bulizzunk Szegeden?

Milyen a party zóna Szegeden József Attila, Juhász Gyula és Babits Mihály városban? Szigorú dance börtönre, csajos-tűsarkús belvárosi lipstick partykra, kulthelyekre és Jégdisco-s téli őrületre számíthatunk a Dél-Alföld legnaposabb egyetemvárosában. Íme (minimum) 6 ok a szegedi party-élet mellett.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább