Grófok és grófnők nyomában - Pápa elvarázsol

Páratlan időutazás! Parókák, nehéz bársonyok, susogó selymek, a barokk pompa élővé válik, ahogy a múltba csöppenünk az Esterházy Kastélyban, a Várkertben és a Várkertfürdőben.

Székesfehérvár TOP5

Történelmi levegő, művészi pillanatok, pezsgő hétköznapok, grandiózus események – ezzel várja Székesfehérvár megújult Belvárosa a látogatókat. Művészi élménynek sem utolsó a felújított Fő utca szökőkútjaival és díszvilágításával. Az esti városnézés pedig tényleg kötelező program!

Árpád Fürdő: a szecessziós műemlék fürdő

A királyok városában, Székesfehérvár óvárosában található az egyik legszebb vidéki day spa. A műemlék épületben megtalálható minden, ami egy modern day spa-tól elvárható, fűszerezve egy csipetnyi különleges eleganciával, ami a század eleji szecessziót jellemzi.

Okos városnézés Székesfehérváron

Az Alba Regia felfedezésére ezentúl nem kizárólag az útikönyvek segítségével indulhatunk el, hiszen a korszellemmel haladva és az okostelefon-használók nagy örömére a várost új, digitális kísérővel is végig járhatjuk.

Egyházi emlékek nyomában

A környező hegyek, dombok, erdők, tavak és egyéb természeti értékeket bemutató turistautak nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy kedvelt üdülő- és kirándulóhellyé vált a Királyi régió, amelyhez vallási emlékek is kötődnek.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább