Kényeztessük magunkat hétköznap is a Rudas Fürdőben

A Rudas Fürdő 2014-ben átadott wellness részlege rendkívül népszerű hétvégi programmá vált azóta, de miért ne keresnénk fel a fürdőt akár hétköznap is. Ismerjük a mondást, az embernek arra van ideje, ami fontos számára.

Az egészségünk biztosan ezek közé tartozik. A fürdő kombinált jegye arra is lehetőséget ad, hogy egy háromfogásos ebéddel vagy vacsorával egészítsük ki a pihenést.

A wellness részleg exkluzív külsővel méltán öregbíti majd a Rudas fürdő hírnevét. Ezt az új részt 3 szintes kialakítással álmodták meg a tervezők. A földszinten 4 medence található, míg az emeleten dunai panorámás éttermet rendeztek be terasszal, amely kínálatát török különlegességek tarkítják. A pihenőtérrel és az egyedi kialakítású bárral minden igényt kielégítő lazulás biztosított a vendégeknek.

A Gellért-hegy lábánál található fürdő legkülönlegesebb része a tetőteraszon kialakított panorámamedence, ahonnan csodálatos panoráma terül szemünk elé a Szabadság-hídtól a Parlamentig, miközben a meleg vízben ücsörögve kipihenhetjük a hétköznapok fáradalmait.

Akinek mindez nem lenne elég, a pihenést megkoronázhatja egy háromfogásos ebéddel vagy vacsorával. A választható menüsorokat Kovács Lázár ajánlásával és Blaskó Zoltán séf szakértésével készítik el. Kell ennél több? Irány a Rudas!

További információ a Rudasfürdő.hu és a Rudasrestaurant.hu oldalakon.