Lóháton: ízútvonal a Dél-Zselicben

Kivételesen jó ötvözete a vidéki programoknak a tereplovaglást és a helyi gasztronómiát bemutató dél-zselici ízútvonal, melyen a változatos és csodaszép lovastúrán Zselici-dombság táját fedezhetjük fel - a helyi termékek és kultúra izgalmas kóstolóival.

4K videó készült a Zselicvölgyről

4K videóval csinál kedvet a látogatáshoz a Kaposvártól 20 km-re, Hajmáson épült Zselicvölgy Szabadidőfarm. A Zselic zöldellő dombjai közt egy kis tóval, teniszpályával, kellemes házakkal és saját csárdával kiegészülő szabadidős park egészen lenyűgöző képet fest madártávlatból.

Átadták a Zselici Csillagparkot!

Új turisztikai látványossággal bővült a Fény Nemzetközi Évében a Dél-Dunántúl térsége. Július 22-én ugyanis hivatalosan is átadták a Zselici Csillagparkot. A 10 ezer hektárnyi egybefüggő erdőséggel büszkélkedő Zselici Tájvédelmi Körzet központjában található komplexum igazán különleges programokat kínál az ideérkezőknek, legyenek azok családok, baráti társaságok vagy éppen iskolai csoportok.

Kaposvár: mindenki kedvenc városa

Kaposvár elsőként vette át „az év települése" kitüntető címet, a magyar lakosság szavazatai alapján. Ezt nem csak természeti és épített örökségének, hanem hihetetlenül dinamikus fejlődésének köszönheti nem csak a város, de meglepetésekkel teli környéke is.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább